Autoloos
Nou ja, bijna dan. Twee auto's van ons wagenpark zijn inmiddels verkocht ;) De cruisecar in oktober al, en de verhuisbak gisteren. En nog mooi meegenomen dat we er ook nog aardig wat voor hebben gevangen. Scheelt natuurlijk een slok op een borrel dat handy-man Rogier de auto heeft gepareerd: nieuwe benzinepomp, tectyleren van de remleidingen en het herstellen van de bekleding... Rogier draait zijn hand er niet voor om. De stofzuigkwaliteiten van Wilma moeten natuurlijk ook niet vergeten worden!
Nu hebben we nog een leuke Volvo 480 in de aanbieding. Hij staat sinds onze vorige reis al in de stalling. Wonderbaarlijk genoeg zijn de wielen niet vierkant en rijdt hij nog! Maar, hij moet wel nog even gekeurd worden. Dat laten we graag over aan de nieuwe eigenaar. Dus hij mag voor een klein prijsje weg. Zie marksplaats.nl
Onze bagage is inmiddels ook zo goed als compleet. Muggenwerende kleding, lichtgewicht bestek, elastieke waslijn, blarenpleisters, compressiezakken, slippers en schoenen... We kunnen bijna vertrekken.