Donny en Nina in Azië

Reacties op reacties vanuit Wuzhou

Een korte reactie op jullie reacties. Tijd om eens wat te gaan eten. Groetjes aan iedereen!En foto's komen nog wel een keertje.

@ Familie Gubbels: We hebben al aardig wat drakenfoto’s. We zullen eens kijken of we ze kunnen versturen. Draken zijn hier echt overal. Nog geweldige tijden gelopen de laatste tijd?

@ Jo en Jan: fijn dat jullie voor de opvang van Geraar en Truu zorgen! Volgens mij komt dat helemaal goed. Wanneer vertrekken jullie naar Istanbul?

@ Peter en Mariet: leuk dat jullie mee lezen!

@ Cyrella: Blij om te lezen dat we het reisgevoel aanwakkeren! Was je al in de VS geweest, of staat die nog op de planning?

@ Zussie en mannen: En wie is er bijna jarig?! Heeft Damon al zin om naar school te gaan? Spannend zeg! Dikke zoenen voor de kleine mannen!

@ Buuv en Buum: we hebben jullie proberen te mailen maar hotmailberichten lijken niet aan te komen. Thanks voor de link. We hebben hier al heerlijk filmpjes gekeken. Kotszakje bewaren we voor 1 januari…

@ Lian: Ik (Wilma) hou een uitgebreid dagboek bij en Rogier vult dingen aan. De weblog is een korte versie. We zouden jullie niet willen vermoeien met alle details. Kan altijd nog een keer achteraf! Hebben we waarschijnlijk wel een week of twee nodig! Haha.

@ Thijs: decadent etentje…klinkt goed. Ook iets over gelaten voor het goede doel? Maak je geen zorgen over het internetten, internet de eerste dag is natuurlijk om ouders op de hoogte (en gerust) te stellen dat we zijn aangekomen! En bladblazers… alsof we niet al genoeg kilo’s op onze rug hebben!

@ Irma: We komen zelfs voordat de krant in Grave wordt opengeslagen. Wij zijn vereerd! Leuk om iedere keer wat te lezen van je!

@ Jan: Nathan Road park : check! Verbodsbordjes nog steeds in overvloed. We hebben ze maar op een gegeven moment genegeerd :) Fijn om te horen dat ons huis er nog staat. We hadden niet anders verwacht! Het nieuws van Alphen aan de Rijn was zelfs hier op de Chinese tv! Naar zeg! Sorry dat we je lekker hebben gemaakt met de verhalen over de dumplings. Maar je weet dan ook dat we niet overdrijven als we zeggen dat het eten hier heerlijk is! Waarschijnlijk komen er nog vaker eetverhalen :)

@ Joyce: gelukkig kun je die hotels ook voor hele nachten huren!

Cyrella

Net terug uit de VS (vrijdag). 4 dagen New York, 3 dagen Burlington, Vermont, 2 dagen Montreal, Canada. Was te gek!

Jo en Jan

We vertrekken niet naar Istanbul omdat mijn broer zondag is bedient en het dus erg slecht met hem gaat.
Maar ooit gaan we ze ker.
voor jullie fijne reis verder.
Jan en Jo

Marianne

Als ik jullie verhalen lees heb ik zin om zelf ook te gaan! Voor jullie, veel plezier en fijne reis. Wij (Mutsen) blijven jullie verhalen volgen!

Rogier en Wilma

Joehoe! Na drie zonnige dagen in Nanning zijn we neergestreken in een regenachtig Guilin. Schijnbaar wordt na morgen het weer beter. We weten nog niet wat er van moeten vinden. Eerste indruk: veel toeristen en matig eten.We zullen later meer schrijven, want we hebben nu de traagste computer ooit. Nog langzamer dan een telefoonlijn...

Eva

Hoi Wilma en Rogier, wat zijn jullie aan het genieten en wat is het toch leuk dat dit alemaal gevolgd kan worden via internet, grandioos! Jullie leven daar in letterlijk en figuurlijk in zo'n andere wereld. Ik ben ook benieuwd t.z.t. wat foto's te zien van de omgeving waar jullie doorheen trekken, maar zoals jullie al schreven, dat komt nog wel. Hier is de lente in volle gang opgestart, je zou bijna zeggen de zomer. Gisteren was het 27 graden en vandaag wordt het 23 graden, heerlijk. Alles staat in bloei en gisteren heb ik met mijn vriendin heerlijk gefietst en op een Waalstrand lekker liggen zonnen.
Blijg genieten van alles en van elkaar en tot de volgende keer.
Groetjes Ea